Хто не хоче сидіти в окопі, хай працює в трудовій армії — суддя КСУ у відставці

Не зрозуміло, чому досі не мобілізували тих, хто присягав Україні на вірність. Зокрема, прокурорів, поліцейських, СБУшників

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Україні потрібні не тільки юристи та економісти, а й електромонтери, машиністи та інші робочі спеціальності. А їх зараз не знайдеш. В країні війна, а всі ходять по кабаках та п’ють пиво. Пан президент Зеленський, чомусь зробив ідіотську мобілізацію, але чомусь не зробив трудову мобілізацію. А також мобілізацію пов’язаною з промисловістю. Хто не хоче сидіти в окопі, хай працює в трудовій армії. Адже у нас 11 рік йде війна», — каже В. Шишкін.

За його словами, країні потрібні якісні люди.

«Багато мотлоху виїхало до Європи. І не хотілося, щоб він сюди повертався. Невже ті, хто сьогодні залишається в Україні, сидить в окопі, або залишився без рук та ніг, має створювати комфортові умови для життя в країні, тим, хто зараз виїхав. Це питання і до суспільства, і до конкретної людини, і до влади. Адже весь цей мотлох потім повернеться в Україну, та знову проголосує за „бардачну владу“ в 2014 та 2019 роках, замість того, щоб обрати державників та патріотів», — каже В. Шишкін.

За його словами, невідомо ще, де буде фронт. Крім того, не зрозуміло, чому досі не мобілізували тих, хто присягав Україні на вірність. Зокрема, прокурорів, поліцейських, СБУшників, яким по 45−50 років.