Завдання цієї війни вирішується кров’ю українців — експерт

Зараз росія торгується лише за п’яту частину України. Але не отримає нічого. Бо навіть її союзники в ІДІЛ, показали, що не вірять в її перемогу, влаштувавши теракт під москвою.

, третє завдання американців у цій війні — встановлення Нового Світового Порядку
, третє завдання американців у цій війні — встановлення Нового Світового Порядку

Про це в коментарі заявив експерт з питань геополітики Юрій Буздуган.

«Цілі війни різні. У рф метою війни було захоплення України. Зараз росія торгується лише за п’яту частину України. Але не отримає нічого. Бо навіть її союзники в ІДІЛ, показали, що не вірять в її перемогу, влаштувавши теракт під москвою. Вони планують, коли росія почне розсипатися, приростити територію мусульманських регіонів росії», — каже експерт.

На його думку, сьогодні єдині, хто гарантовано досягне своїх цілей — США.

«Це країна, яка останні 100 років завжди досягала своїх цілей у війні. Зокрема, в Першу світову війну було 8 світових лідерів, які загалом мали 50 цілей. З них була досягнута лише 21, тобто в середньому 42%. А США поставили перед собою 6 цілей на ту війну і всі їх досягли. В Другу світову війну було вже 7 світових лідерів, які поставили 25 цілей. Однак було досягнуто лише 8 цілей. Тобто лише 32%. І знову лише США у Другій світовій війни досягли 4 цілей з чотирьох. Перша мета — здобути світову гегемонію, відібравши її у Англії, яка правила морями. Тож у 1945 році світовим гегемоном стали США. Друге завдання — розширити своє неоколоніальну імперію на східну півкулю. Адже до 1939 року Англія та Франція повністю контролювали Африку та Євразію. Під час Другої світової американці змусили Черчіля підписати Атлантичну хартію, яка означала кінець колоніальної системи. Тож через 10 років після війни почала сипатися колоніальна французька та англійська імперія. Зате на її уламках американці збудували свою неоколоніальну систему. Третє завдання — створити інструменти сучасного геополітичного контролю, авіаносні ударні групи. До кінця війни японці збудували 25 авіаносців, англійці 40, а американці 160. Тобто, перевага була на боці США. Останнє завдання американців у Другій Світовій — перебудувати власну соціально- економічну модель і Рузвельт збудував першу в світі „державу загального добробуту“. Після війни ця модель поширилася всіма розвиненими країнами. Тобто, американці і в цій війни досягли 100% своїх цілей», — каже експерт.

За його словами, в нашій війні, що відбувається на території України, американці поставили собі багато завдань. Однак є три з основних.

«Перше — прибрати конкурентів у виробництві та постачанні зброї. Це стосується не стільки союзників США, як агресивно деспотичних країн, які загрожують Вільному Світу. Це росія та Китай, а також Іран та КНДР. А на російсько-українському фронті відбувається утилізація зброї, яка створювалася 80 років. До речі, на початок вторгнення росії, в неї було 22 тисячі танків. Зараз вони закінчуються, так само, як снаряди, гармати, і так далі. Тобто, відбувається ефективна утилізація зброї. Це завдання буде виконано скоро, що і стане реальною причиною кінця війни.

Друге завдання США — змусити європейців, японців та інших партнерів платити за свою безпеку та битися за мир. Вирішити це завдання США було важче, ніж перше. Нагадаю, що Німеччина на початку повномасштабного вторгнення була союзником рф та навіть після Бучі відмовлялася постачати зброю в Україну. Потім їх змусили стати частиною антипутінської коаліції. Однак європейці досі не перебудувалися на військові рейки. Лише одна країна довела свої витрати на оборону до 4% ВВП. Це Польща. Всі інші, в тому числі Німеччина, витрачають на оборону лише 2%. Тому американці вирішують завдання, щоб європейці перебудували свою економіку в режим «гармати замість масла». Це завдання вирішується кров’ю українців. Саме для вирішення цього завдання США півроку саботували постачання зброї в Україну. Втім, і це завдання буде скоро вирішено.

І, нарешті, третє завдання американців у цій війні — встановлення Нового Світового Порядку", — резюмує експерт.