Звернення Василя Любарця до НАЦІЇ «Віче Українського Народу» 14 жовтня 2017 року

Громадський діяч Василь Любарець звернувся до українців з пропозицією нагадати політикам, хто є господарем у державі. Згідно із 5 статтею Конституції, носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Саме тому Василь Любарець запрошує українців на віче. Воно відбудеться 14 жовтня о 12 годині на Майдані Незалежності у Києві. Відповідне звернення громадський діяч записав у студії I-UA.tv.

Звернення Василя Любарця до НАЦІЇ «Віче Українського Народу» 14 жовтня 2017 року

Громадський діяч Василь Любарець звернувся до українців з пропозицією нагадати політикам, хто є господарем у державі. Згідно із 5 статтею Конституції, носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Саме тому Василь Любарець запрошує українців на віче. Воно відбудеться 14 жовтня о 12 годині на Майдані Незалежності у Києві. Відповідне звернення громадський діяч записав у студії i.ua.tv.

«Ми — господарі і влада стали заручниками наших слуг позиції і опозиції, внутрішня боротьба між якими веде до знищення української нації і держави, не залежно від того, хто переможе. Що робити? Повернути собі свою владу і власність. Як це зробити? через акцію безпосереднього народовладдя «Віче українського народу», — зазначив Василь Любарець.

Громадський діяч бачить порятунок України у зміні системи. За його словами, існує навіть конкретний план, але для його легітимізації потрібен кворум стотисячного віче.

«То ж не зволікайте — всі на віче українського народу! А для наших слуг: політиків, органів влади і опозиції, ця акція стане індикатором, або лакмусовим папірцем. Вона покаже, кому вони служать: народу України, чи олігархам», — сказав активіст.

Громадський діяч попросив політиків припинити змагання за кращу обіцянку.

«Я звертаюсь до політиків: зараз не час з’ясовувати, хто з вас дасть нам кращу обіцянку. Зараз час змагатися в тому, як послужити народу», — констатував Василь Любарець.

Василь Любарець також зазначив, що ні він, ні інший організатор віче козак Микола Джоган жодних владних амбіцій не мають. Але вони готові взяти на себе відповідальність за зміну політико-економічної системи України.