Володимир Батіщев про обмін полоненими: ЗМІ вішають локшину на вуха українцям

У свідомості кожного патріота України є розуміння, що терористів треба знищувати, а не домовлятися про перемир’я. Крім того, не було ні слова про серйозний аналіз причин, чому наші воїни і патріоти України потрапили в полон, і хто за це повинен нести відповідальність.

Володимир Батіщев про обмін полоненими: ЗМІ вішають локшину на вуха українцям

27 грудня з полону окупантів звільнили 74 українських заручників. Багато вітчизняних ЗМІ, подаючи інформацію про обмін полоненими, маніпулювали свідомістю громадськості. Такої точки зору дотримується експерт-аналітик ГС «Національна асамблея України» Володимир Батіщев. На його думку, українські журналісти дають чергову нагоду для піара Петру Порошенку.

Про це він погодився розповісти i.ua.tv. Нижче подаємо його коментар.

«Я звернув увагу, як на кількох олігархічних телеканалах журналісти, запинаючись говорили як терористи відпустили заручників. Вони у черговий раз вішали локшину на вуха населенню і переконували його, що в Україні АТО, а не війна з Росією. Тепер головноторгуючий отримав відмінний привід для своєї новорічної промови.

Наступного разу «терористи» по ідеї повинні відпустити «заручників», як раз перед виборами, бо Порошенко повністю влаштовує Кремль. Найбільше вразило, що акцентувалася увага на звільненні «заручників», але не було ні слова про те, коли будуть звільнені окуповані території Криму і Донбасу. Також не говорили про серйозний аналіз причин, чому наші воїни і патріоти України потрапили в полон, і хто за це повинен нести відповідальність.

Продовжуючи тему маніпуляції свідомістю населення, звернув увагу на чергову дурню ЗМІ про порушення терористами або бойовиками «різдвяного перемир’я». Взагалі-то в свідомості кожного патріота України є розуміння, що терористів треба знищувати, а не домовлятися про перемир’я.

Але, у головноторгуючого перемир’я, так як гроші люблять тишу. Тому, необхідно бути готовими почути в телеефірі про порушення терористами або бойовиками «новорічного перемир’я», «різдвяного перемир’я за новим стилем», «перемир'я старого нового року», «водохресного перемир’я» і далі за методичкою Кремля на мінських домовленостях".