Силовий розгін наметового містечка — чому так сталося?

Можна перераховувати безліч образ пана Порошенка на адресу громадських активістів на кшталт «будівництва собачої будки» і багато іншого, на що суспільство не звернуло уваги,

Силовий розгін наметового містечка — чому так сталося?

Провина суспільства

З часів Майдану суспільство багато чого пробачало Петру Порошенку. Це і його брехливі обіцянки щодо закінчення війни за 2 тижні, і нехтування Конституцією України, коли він не ввів воєнний стан у зоні бойових дій. Додаймо до цього Іловайський та Дебальцівський котли з масовою загибеллю добровольців.

А штучне падіння гривни з одночасним падінням рівня життя нижче рівня бідності за шкалою ООН, а кримінальне переслідування добровольців і патріотів? Можна перераховувати безліч образ пана Порошенка на адресу громадських активістів на кшталт «будівництва собачої будки» і багато іншого, на що суспільство не звернуло уваги, не надало належної оцінки та своєчасно не зупинило олігарха-президента.

Силовий розгін наметового містечка - чому так сталося?
Силовий розгін наметового містечка - чому так сталося?

Провина організаторів наметового

Будь-яка мирна акція політичної партії чи громадської організації повинна бути добре прорахована. Мають бути відпрацьовані різноманітні сценарії як її початку, так і її закінчення. Останнє, з огляду на дії влади, має вирішальне значення. Тому левова доля провини, крім влади, лягає на керманичів «наметового містечка» — керівництва РНС на чолі з Саакашвілі та депутатів Семенченка і Соболева, які безпосередньо «рулили» наметовим містечком. Пам’ятаєте, як виганяли з містечка патріотів, які насмілювалися висловити свою точку зору, як вперто трималися організатори за фейкові вимоги та порядок денний протестів? Відтак будь які закиди та покладання провини на інших активістів та патріотів, у тому числі Тячівських повстанців, виглядає, м’яко кажучи, брехливо. Це як у того поганого танцюриста, якому постійно щось заважає…

Силовий розгін наметового містечка - чому так сталося?
Силовий розгін наметового містечка - чому так сталося?

Висновок

Очільники пост-майданної влади продемонстрували своє справжнє обличчя: те що відбулося зранку 3 березня ц.р. під ВРУ багато чим нагадувало криваві події початку 2014 року на Майдані… Силовий сценарій і приниження гідності протестувальників остаточно зірвали фіговий листок з «обличчя» Порошенко і його подільників з так званого Народного фронту.

Що це означає і що з цим робити?

Українство і світове співтоариство отримало такі сигнали від хунти колаборантів, що під час Революції захопила владу в Україні:

На міжнародному рівні мають

Америка і Європа повинні перекрити фінансування та іншу допомогу тоталітарному режиму Порошенко, що зневажає демократичні цінності, нищить українців фізично в зоні бойових дій з росією, затягуючи вирішення конфлікту на Сході та створюючи нелюдськи умови для існування і поліцейську диктатуру всередині Країни. В іншому випадку вони усвідомити, що підтримують та фінансують новий тоталітарний режим в Україні і за це беруть на себе серйозну цивілізаційну відповідальність. Час подвійних стандартів у політиці має піти в небуття.

На внутрішньо-українському рівні

Свідомі громадяни й суспільство повинні чітко зрозуміти: цей злочинний антиукраїнський режим сам по собі нікуди не піде. Відтак у нас є два шляхи — змиритись і загинути або об’єднатися та перемогти! Обираймо перемогу!