Перлини з бісеру

Центр української культури та мистецтва запросив на Всеукраїнську виставку «Бісер: Вчора. Сьогодні. Завтра».

Перлини з бісеру

Центр української культури та мистецтва запросив на Всеукраїнську виставку «Бісер: Вчора. Сьогодні. Завтра».

Виставка відбувається вже вшосте. Цей проект починаючи з 2012 року задає тон розвитку бісерного мистецтва в Україні. Цьогорічна експозиція представила картини, виконані в унікальній техніці «межівська мозаїка» від Олександра Костирі; персональну виставку дизайнерського одягу, аксесуарів та прикрас з бісеру від Наталії Маріаш, яка посіла третє місце в конкурсі «Бісерна розкіш», що відбувався в рамках минулорічної виставки «Бісер: Вчора.

Сьогодні. Завтра"; персональну виставку етнічних прикрас від творчої студії «Emoi Handmade»; колекцію вишуканих капелюшків із бісеру від Лариси Сумер, майстра декоративно-прикладного мистецтва, учениці школи Ecole Lesage (м. Париж, Франція). Щодня працює крамничка, де можна придбати ексклюзивні вироби із бісеру та фотомайданчик, де всі бажаючі мають можливість зробити красиві весняні фото.

Під час відкриття виставки відбулося знайомство з митцями-учасниками, родинний майстер-клас із виготовлення з бісеру квітів від Оксани Парфус та родинний демо-клас «Бісерне ткацтво» від Наталії Артюхової. Всього ж заплановано понад 20 майстер-класів та екскурсій для дітей та дорослих від учасників проекту. Серед заходів — майстер-класи із виготовлення з бісеру плетеного джгута та з обплітання бісером камей та карбюшонів від Софії Триколоренко; майстер-класи із виготовлення з бісеру обручки «Калинова рапсодія» і з виготовлення з бісеру сережок від Інни Біхлер та інші.

Особливу увагу відвідувачів привертають ікони «Апостол Петро», «Апостол Павло», «Святий Миколай», створені юними майстрами з Межівського району Дніпропетровської області; картини «Соняшники» Олександра Костирі, «Дорога додому» Ілони Кузневої, «Кали» Ольги Штогрін.

Фото автора

Перлини з бісеру
Перлини з бісеру
Перлини з бісеру
Перлини з бісеру
Перлини з бісеру
Перлини з бісеру
Перлини з бісеру
Перлини з бісеру
Перлини з бісеру
Перлини з бісеру