Музичне свято від Національної оперети України

Фестивальні локації будуть розташовані вдень — в м. Буча (міський парк), а ввечері — на Співочому полі в Києві та на сцені театру оперети.

Музичне свято від Національної оперети України

9 та 10 червня 2018 року відбудеться VI Міжнародний музичний фестиваль оперети, опери та мюзиклу «О-Фест».

Фестивальні локації будуть розташовані вдень — в м. Буча (міський парк), а ввечері — на Співочому полі в Києві та на сцені театру оперети.

«О-Фест» — єдиний в Україні фестиваль оперети, мюзиклу, опери вже кулька років поспіль збирає друзів з усього світу. Один з організаторів фестивалю — Київський національний академічний театр оперети.

«Цього року відбудеться шостий фестиваль „О-Фест“, — розповідає очільник Національної оперети Богдан Струтинський, — для нашого театру фестиваль важливий тим, що дає, перш за все, художнє та професійне зростання артистам, сприяє обміну досвідом, взаємодії вокалістів різних вокальних шкіл із різних країн. А для глядачів — це прекрасне шоу та святковий настрій!»

Почесними гостями фестивалю, вже традиційно стануть Надзвичайні і Повноважні Посли країн-учасниць фестивалю, відомі політики, представники влади, діячі культури та мистецтва. А на сценах виступатимуть провідні солісти театрів з різних країн та молоді артисти, дебютанти великої сцени. Свої творчі доробки представлятимуть молодіжні гурти та ансамблі.

У програмі фестивалю презентують класичні твори, звучатиме джаз, поп-рок, сучасна електронна музика та багато інших музичних жанрових варіацій. Також на гостей чекають незвичні сценічні формати: пластичний театр, колектив ексцентрики і буффонади, імесивний квест.

На локаціях фесту відбудуться авторські майстер-класи, ворк-шопи, презентації, експонуватимуться сучасні арт-проекти та художні виставки.

Відбуватимуться витончені кулінарні дегустації та дитячі розважальні програми.