У Дніпрі вшанували пам’ять загиблих у ІЛ-76

14 червня минуло рівно 4 роки із дня жахливої катастрофи ІЛ-76МД. Близько 1 години ночі 10 хвилин бойовики «ЛНР» збили літак з ПЗРК «Ігла». На борту знаходилося 40 бійців 25-ї окремої повітрянодесантної бригади та 9 членів екіпажу. На жаль, жоден з них не залишився живим.

У Дніпрі вшанували пам’ять загиблих у ІЛ-76

— Ну що там у вас?

— Та все нормально. Набрали гранат та летимо.

Приблизно так виглядала остання розмова Сергія Ніконова з його сином Павлом. Павло один серед 49. Один із тих хлопців, які відлетіли в небо, коли на землю впав ІЛ-76. Павло — боєць 25 окремої повітрянодесантної бригади. На національно-визвольну війну з путінською Росією пішов добровольцем. Він міг мати все: кар’єру, колекцію вражень від подорожей, люблячу та кохану дружину і дітей. Але сепарська «Ігла» внесла свої корективи, назавжди залишивши його 24-річним.

14 червня минуло рівно 4 роки із дня жахливої катастрофи ІЛ-76МД. Близько 1 години ночі 10 хвилин бойовики «ЛНР» збили літак з ПЗРК «Ігла». На борту знаходилося 40 бійців 25-ї окремої повітрянодесантної бригади та 9 членів екіпажу. На жаль, жоден з них не залишився живим.

У Дніпрі, на Алеї Героїв АТО на честь загиблих десантників та екіпажу ІЛ-76 провели жалобні заходи. Вшанувати їх пам’ять зібралися військові, волонтери та активісти. Родичі загиблих прийшли з портретами загиблих. Священики УПЦ помолилися за душі бійців та екіпажу. Рідні загиблих поклали до меморіалу гірлянду із 49 маків, зроблену власноруч. У небо випустили 49 білих голубів.