Підсумки засідання НКРЗІ

18.09.2018 відбулося засідання НКРЗІ

18.09.2018 відбулося засідання НКРЗІ.

У блоці питань щодо розгляду проектів законові та нормативно-правових актів Комісія:

— затвердила Граничні тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги та визнала таким, що втратило чинність рішення НКРЗІ від 28 листопада 2017 року № 606,

— затвердила висновок стосовно висловлення позиції щодо доцільності прийняття проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування терміну „особа з інвалідністю“ та похідних від нього», реєстр. № 8358 від 16.05.2018.

Рішення щодо погодження проекту наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України «Про затвердження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта електроенергетики» відкладено через низку зауважень від громадськості.

Для узгодження позицій сторін на 14:00 20.09.2018 призначено нараду.

Незважаючи на відміну ліцензування у сфері телекомунікацій з 01.01.2018 НКРЗІ:

— видала ТОВ «АСТАРТА-ЗВ'ЯЗОК»

ліцензію на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв’язку з ємністю мережі до 1 000 номерів з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку на території м. Миколаїв та Миколаївської області строком на 5 років (з включенням до ліцензії особливих умов: здійснити протягом шести місяців з дати видачі відповідної ліцензії модернізацію обладнання для подальшого використання міжстанційної сигналізації СКС-7).

— продовжила строк дії двох ліцензій

:

• ПАТ «ПІВДЕННИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ»

— ліцензію на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв’язку з ємністю мережі до 10 000 номерів з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку на території м. Кривий Ріг Дніпропетровської області з 16.01.2019 по 15.01.2024;

• ТОВ «Комерційне підприємство «ІНТЕРТЕЛЕКОМ»

— ліцензію на надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телемереж (телекомунікаційних мереж) на території м. Конотоп Сумської області з 24.02.2019 по 23.02.2024.

— видала ТОВ «Компанія «Конфіденційні телекомунікації України»

копію ліцензії на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв’язку з ємністю мережі понад 10 000 номерів з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку на території м. Київ для провайдера телекомунікацій

ТОВ «ТЕЛЕСЕТЬ»

на території м. Київ.

— відмовила ТОВ «ІНФОМІР»

у продовженні строку дії ліцензії на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв’язку з ємністю мережі до 10 000 номерів з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку на території м. Одеса та Одеської області.