Благодійна виставка картин Анастасії Якименко «Душа — Космос».

За підтримки Благодійної організації «Благодійного фонду «Дороги добра» благодійна виставка картин Анастасії Якименко «Душа — Космос», художника початківця (інваліда першої групи), яка буде проходити 10−11 листопада 2018 року в Музеї — майстерні І. П. Кавалерідзе

Благодійна виставка картин Анастасії Якименко «Душа — Космос».

В рамках проекту започатковано Департаментом культури виконавчого органу КМДА «Київ: без обмежень» за адресою: місто Київ, Андріївський узвіз, 21.

Автор картин: «Скільки себе пам’ятаю з самого дитинства і по сьогоднішній день, була усміхненою мрійницею, яка вірить в добро і рожевого єдинорога (жарт).

З п’яти років виступала на сцені, навчалась в музичній школі по класу фортепіано, була неодноразовою переможницею всеукраїнських конкурсів і фестивалів по вокалу, але з музикою не зв’язала своє життя.

Вступила в коледж на фінанси, але як кажуть: «Финансы поют романсы», так і я захищала честь коледжу співаючи. В 19 років пірнула в річку і отримала травму хребта, мала тяжкі ускладнення, але це не відняло жаги до життя і оптимізму. Будучи вже в інвалідному візку вчилася в інституті і отримала диплом бакалавра.

З часом переборовши всі комплекси, повернулася на сцену, організовувала декілька сольних концертів, два рази була членом жюрі дитячого конкурсу «Зорепад».

Менше року тому, прокинувшись одного ранку, відчула неймовірну зацікавленість живописом, бо вважаю, що навчатися чомусь новому ніколи не пізно! Деякий період цікавилась психологією. Улюблена книга «Психология лжи. Обмани меня, если сможешь» автора Пола Экмана. Продовжую займатись реабілітацією і хочу своїм прикладом довести, що люди з обмеженими можливостями сильні, цілеспрямовані і можуть приносити в цей світ прекрасне! Майбутнє в наших руках, тому давайте будемо взаємноввічливими і все обов’язково збудеться!"

Благодійна виставка картин Анастасії Якименко «Душа — Космос».
Благодійна виставка картин Анастасії Якименко «Душа — Космос».

Повернемося до теми виставки.

Ця подія — вона не для того, щоб просто похизуватися своїми талантами, це ВЕЛИЧЕЗНИЙ КРОК до мети, і ми благаемо вашої уваги! Вирок «інвалідний візок» — не є остаточним. Настя вірить і робить ВСЕ, щоб розпрощатися з цим страшним діагнозом. Доля звалила на плечі цієї дівчинки дуже суворе випробування, але сила духу повинна перемогти.

ЗАПРОШУЄМО ВАС НА ВИСТАВКУ АНАСТАСІЇ ЯКИМЕНКО «ДУША — КОСМОС», яка відбудеться в МУЗЕЇ ІВАНА КАВАЛЕРДЗЕ за адресою: м. Київ, Андріївський узвіз, 21, в період з 10 по 11 листопада. 10 листопада офіційне відкриття о 12.00.

Незвичайна програма (як для музею) за участю Насті та ії друзів, які теж їдуть до Києва допомогти та підтримати Настюшу. Працюватиме музей до 18. 00.

11 листопада відкриття виставки о 12.00 та також програма для гостей. І закриття другого (останнього дня) виставки о 18.00.

Також, якщо забажаєте, то зможете придбати картину, яка вам сподобається! Кошти — це тільки для Насті, щоб скоріше здійснилося її велике бажання — стати на ноги!