МАЙДАН МОЖНА ВІДТЕРМІНУВАТИ, АЛЕ ВІДВЕРНУТИ ЙОГО — НЕМОЖЛИВО!

Головне — щоб не всі разом, бо тоді одразу захитається гнила і наскрізь корумпована конструкція нинішнього антисоціального олігархічного режиму. І це лише те, що як кажуть, на поверхні, не кажучи про сотні «засланих козачків» у різні громадські організації, які намагаються зсередини дискредитувати й розвалити всеукраїнський протестний рух.

МАЙДАН МОЖНА ВІДТЕРМІНУВАТИ, АЛЕ ВІДВЕРНУТИ ЙОГО — НЕМОЖЛИВО!

У своїй протидії Майдану влада не додумалася ні до чого кращого, як РОЗТЯГНУТИ ПРОТЕСТНІ АКЦІЇ в часі! Мовляв, у один день — одні, в інший — інші.

Головне — щоб не всі разом, бо тоді одразу захитається гнила і наскрізь корумпована конструкція нинішнього антисоціального олігархічного режиму. І це лише те, що як кажуть, на поверхні, не кажучи про сотні «засланих козачків» у різні громадські організації, які намагаються зсередини дискредитувати й розвалити всеукраїнський протестний рух.

Так, дійсно, якщо не дати громадським організаціям об’єднатись навколо спільної мети і прийти в один день (неділю 19 лютого) а розтягнути їх, до прикладу на сім днів (з п’ятниці 17 по середу 22 лютого) то вірогідність прийняття рішучих вимог до влади більш велелюдним зібранням значно зменшиться.

Не секрет, що у майже кожному впливовому громадському русі є «свої» «заслані козачки» та «корисні ідіоти», які в саму непідходящу хвилину можуть повернути акцію в деструктивному, провокативному напрямі, щоб створити відповідну «картинку» для провладних ЗМІ й у такий спосіб дати можливість владі знову крутити заяложену платівку про «агентів Кремля», «популістів», «радикалів» і т.п.

Скажімо, якщо в суботу 18 лютого спрямувати найбільш радикальних на деструктивні дії (імітація захоплення АП, ВРУ, Російського посольства і та ін. та ще й з десятками постраждалих) і напередодні СПРАВЖНЬОГО ВІЧЕ 19 ЛЮТОГО прокрутити це «дійство» по всім каналам з відповідними коментарями та ще й розібрати цю тему в п’ятницю на Інтері в «Чорному дзеркалі» то бажаючих вийти на ВІЧЕ 19 значно скоротиться…

У цьому зв’язку владі хочеться нагадати: МАЙДАН МОЖНА ТІЛЬКИ ВІДВЕРНУТИ, ще на якийсь час затримати, АЛЕ ВІН ОБОВ’ЯЗКОВО ВІДБУДЕТЬСЯ! Бо народ вже знесилений жити під владою корумпованих негідників, породжених правлячою олігархією. Їх неодмінно слід усунути від влади й притягти до відповідальності. І чим раніше це станеться, тим менш драматично, менш трагічно це пройде як для суспільства, так і для нинішніх можновладців!

Я разом зі своїми побратимами обов’язково візьму участь у ВІЧЕ НАРОДУ УКРАЇНИ 19 ЛЮТОГО О 12 ГОДИНІ НА МАЙДАНІ, бо справжнє народовладдя — це не лише право обирати своїх представників до органів влади, а й вміння їх контролювати та жорстко питати з них!

Основні завдання ВІЧЕ зазначені за цім посиланням: http://i-ua.tv/index.php?newsid=1199

Основні цілі нашої Революції: http://i-ua.tv/index.php?newsid=1295