Стратегия Украина-Китай. Что хочет услышать китайская экономическая элита.

Стратегия Украина-Китай. Что хочет услышать китайская экономическая элита.

Стратегия Украина-Китай. Что хочет услышать китайская экономическая элита.

Від імені Центру розвитку відносин з Китаєм (далі по тексту Центр), звертаюся до вас з метою роз’яснити, які виклики формує Китай у відносинах з Україною.

Маючи можливість часто бувати в Китаї, спілкуючись на різних рівнях з представниками державної та бізнес — еліти, можу вас запевнити, що Китай, при всіх короткострокових економічних вигодах, шукає в Україні надійну платформу для взаємовигідних відносин на тривалий період.

Нам необхідно усвідомити, що Китайська сторона шукає в Україні надійнийного, довгострокового партнера для просування того масштабного проекту, який вони винесли поза межі своєї країни. Йдеться про проект «Один пояс — один шлях».

Цього року нас чекає ряд заходів (в травні, червні, вересні) стосовно реалізації цього проекту.

Головне це травневий міжнародний Саміт «Один пояс — один шлях», що проводиться під патронатом Президента Китаю.

Дуже хочеться, щоб Українська сторона виступила на цьому Саміті консолідовано, де б державна політика збігалася з політикою бізнесу, а питання розбіжностей залишилися всередині країни. Такий підхід повинні залишитися і на подальших заходах — Шанхайський продовольча виставка «Сеал» і т. д .

Позиція Центр: ми повинні домовитися всередині країни і виступити з єдиною позицією (економічне співробітництво) і від цього залежить майбутнє нашої країни.

Приходьте в Центр розвитку відносин з Китаєм і ми ознайомимо Вас з планами по всіх подіях, які нас очікують.

Давайте працювати з Китаєм, за цим майбутнє, яке ми відстоювали на першому і другому Майдані, Це шанс для розвитку України та виходу з глухого кута!

Відстоюючи інтереси країни і її громадян, ми побудуємо Україну для Українців разом з вами!

З найкращими побажаннями,

Голова ЦРВзК «Шовковий шлях України», Волков Володимир

Рекомендовані публікації