Публічні консультації з питань доступу до інфраструктури кабельної каналізації електрозв’язку

Правила визначатимуть умови надання доступу до інфраструктури кабельної каналізації електрозв’язку, що належить власникам (володільцям), які не є операторами, провайдерами телекомунікацій, іншим суб’єктам господарювання для надання або отримання телекомунікаційних послуг.

Публічні консультації з питань доступу до інфраструктури кабельної каналізації електрозв’язку

На виконання вимог Закону України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж», з метою попереднього розгляду та обговорення проекту нормативно-правового акту та проведення попередніх консультацій з громадськістю, 19.05.2017 в приміщенні НКРЗІ проведено нараду щодо розробленого проекту Правил надання доступу до інфраструктури кабельної каналізації електрозв’язку.

Правила визначатимуть умови надання доступу до інфраструктури кабельної каналізації електрозв’язку, що належить власникам (володільцям), які не є операторами, провайдерами телекомунікацій, іншим суб’єктам господарювання для надання або отримання телекомунікаційних послуг.

В ході наради презентовано зазначений проект та обговорені питання подальшої роботи над ним.

З проектом Правил та Презентацією можна ознайомитися за посиланнями:

https://www.nau.inet.ua/nau/244-prezentacya-pravil-nadannya-dostupu-do-nfrastrukturi-kabelnoyi-kanalzacyi-elektrozvyazku.html

https://www.nau.inet.ua/nau/245-pravila-nadannya-dostupu-do-nfrastrukturi-kabelnoyi-kanalzacyi-elektrozvyazku.html