В окупованому Криму знову обшуки

Люди в масках вивезли кримського татарина Рената Параламова в невідомому напрямку.

В окупованому Криму знову обшуки

13 вересня в будинку кримського татарина Рената Параламова відбувся обшук. Житло знаходиться у селищі міського типу Нижньогірський в окупованому Росією Криму. Про це повідомляють користувачі «Facebook».

«Люди в масках, після півторагодинного „обшуку“ житла, розпочатого о 5.40 ранку відвезли в невідомому напрямку мешканця селища Нижньогірське Параламова Рената Расімовича. У місцевому відділі поліції його немає», — повідомив користувач соціальної мережі Mammet Mambetov.

Ренат Параламов заробляє на життя торгівлею на ринку та виховує чотирьох неповнолітніх дітей. Проблем із законом у нього не виникало.

«Він давав інтерв’ю про важливість посту в Рамадан і можливість суміщення його з роботою. Він не говорив ні про сепаратизм, ні про ІДІЛ, навіть не про російську владу. Не має судимостей. Не має кримінального минулого, як і теперішнього. Не закликав, не здійснював, не поширював, не зберігав нічого що могло б мати загрозливий характер. Знайомтеся. Він «терорист», — обурився користувач «Facebook» Bint Ummah.

Рекомендовані публікації