Проект постанови КМУ «Про затвердження Правил надання доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики»

Проект постанови розроблено Міністерством енергетики та вугільної промисловості України відповідно до статті 9 Закону України від 07.02.2017 № 1834 «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж».

Проект постанови КМУ «Про затвердження Правил надання доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики»

18.09.2017 міністерство енергетики та вугільної промисловості України оприлюднило проект постанови КМУ «Про затвердження Правил надання доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики».

Правила надання доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики встановлюють загальний порядок щодо забезпечення доступу до інфраструктури об’єктів електроенергетики незалежно від форми власності для розташування технічних засобів телекомунікацій та порядок взаємодії власника інфраструктури об’єкта доступу і замовника.

Метою прийняття проекту постанови Кабінету Міністрів України є визначення правових, економічних та організаційних засад забезпечення доступу до інфраструктури об’єктів електроенергетики для розташування технічних засобів телекомунікацій.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дати оприлюднення за адресами:

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, 1 001 МСП вул. Хрещатик, 30; е-mail: [email protected]

Державна регуляторна служба України, 1 011 м. Київ, вул. Арсенальна 9/11; e- mail: [email protected]