Звіт поліції Київської області за минулу добу

Зачистка територій, протидія наркозлочинності та мародерству.

На Бучанщині продовжуються заходи із розмінування територій. Триває робота з ідентифікації тіл загиблих, проводяться експертизи та опізнання. За добу правоохоронці провели огляд та доставили до моргів Київщини тіла 48 людей. Продовжується документування інших військових злочинів окупантів та розшук громадян, які зникли безвісти.

У Білоцерківському районі виявлено чотири факти незаконного зберігання наркотичних засобів та п'ять нетверезих водіїв. Поліцейський офіцер громади розшукав 85-річну мешканку Білої Церкви, яка заблукала у Медвині.

Поліція Броварщини затримала зловмисника, який через конфлікт наніс ножове поранення знайомому.

На Бориспільщині затримали 47-річного крадія, який обікрав оператора автозаправної станції.

На Обухівщині затримали 41-річного чоловіка, який підпільно транспортував боєприпаси. В селі Польове зупинили автомобіль під керуванням 42-річного місцевого мешканця. Чоловік порушив комендантську годину та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Щоб уникнути покарання, намагався надати неправомірну вигоду правоохоронцям, за скоєне нестиме кримінальну відповідальність.

На Фастівщині продовжують протидію наркозлочинам. У 20-річного жителя Борової вилучили канабіс
Поліція Київщини дбає про безпеку громадян!

Читайте також


Понад 100 героїв загинули за Україну: у Мощуні на Київщині облаштовують меморіал для захисників

На початку повномасштабного вторгнення рф на Київщині загинуло понад 100 захисників з різних куточків України. Більша частина з них саме у селі Мощун, яке стало щитом для Києва. Саме вони ціною власного життя знищували елітні підрозділи десантних військ та морської піхоти армії рф. Як зараз вшановують загиблих героїв та куди можуть долучитися всі небайдужі українці, або родичі полеглих захисників, читайте в матеріалі.