В мережі показали результати бомбардування Сєвєродонецька

Український телеведучий Дмитро Комаров побував на Луганщині. У своєму Instagram-блозі він показав воронки в житлових дворах міста Сєвєродонецька.

В мережі показали результати бомбардування Сєвєродонецька

Журналіст розповів, що окупанти не можуть прорвати оборону ЗСУ, тому «навалюють по житлових кварталах мінами і градами» здалеку.

«Мінометні обстріли безперервні. Війна, де в ближньому бою вони безсилі. Війна на знищення життя здалеку. Арта валить туди, де немає ніяких позицій — тільки будинки, школи, дитячі садки, лікарні. Їхня мета — максимальна поразка простих людей. Якщо вони помітили машини і рух людей — полетіли міни. Тут дуже важлива навичка швидко розпізнавати свист підлітаючої міни і за секунду падати обличчям вниз», — розповів Дмитро Комаров на відео.

Телеведучий поділився, що привіз для волонтерів і місцевих жителів гуманітарну допомогу у вигляді питної води, харчових продуктів, медикаментів та інших товарів першої необхідності.

Навіть попри такі інтенсивні спроби прорвати лінію оборони ЗСУ, Дмитро Комаров звернувся до своїх підписників і закликав вірити в якнайшвидшу перемогу над окупантами.

«Так, таргани лізуть з усіх боків. Так, їх багато. Але вони залишаються тарганами — боягузливими створіннями, які ховаються, якщо чують шурхіт або якщо включити світло. І паскудять, коли їх не бачать, нишком, коли їх багато. Потрібно просто запастися терпінням і витравити їх», — резюмував Дмитро Комаров.