Окупанти за добу обстріляли 14 населених пунктів у зоні ООС, поранені мирні жителі

Упродовж минулої доби в районі ООС ворожих обстрілів зазнали 14 населених пунктів. Є постраждалі серед мирного населення.

«Протягом минулої доби ворожих обстрілів зазнали 14 населених пунктів: Сєвєродонецьк, Рубіжне, Попасна, Лисичанськ, Гірське (Луганська обл.), Маріуполь, Авдіївка, Добропілля, Лиман, Очеретине, Дробишеве, Новосілка, Діброва, Піски (Донецька обл.). Варварські авіаційні удари, артилерійські та мінометні обстріли російських військ спричинили руйнування і значні пошкодження близько 16 житлових будинків та кількох соціальних об’єктів. Є постраждалі серед мирного населення», — йдеться в повідомленні.

Як зазначається, унаслідок обстрілу росіянами українського міста Добропілля в Покровському районі постраждали троє малолітніх дітей — дівчатка 2015−2017 р.н.; також рвані, різані та інші травми російські військові завдали двом місцевим жінкам і двом чоловікам. Ще одна дитина 2007 р.н. зазнала осколкове поранення в смт Дробишеве Краматорського району. У результаті обстрілів міста Лиман поранено двох чоловіків.

В пресслужбі також повідомили, що вороги не припиняють нищення цивільної інфраструктури Донеччини і Луганщини. Зокрема, упродовж минулої доби внаслідок обстрілів пошкоджені дитячий садочок у Добропіллі та будинок культури в Лимані. Серед інших обстріляних об’єктів Донеччини — склади комбінату хлібопродуктів, ремонтна база, гаражі та поліційна станція.