Як стати щасливим?

29 жовтня на мікросцені Київського національного академічного Молодого театру відбудеться прем’єра ексцентричної вистави «Замах на самотність».

Як стати щасливим?

Молодий театр готує прем’єру за п’єсою культового ізраїльського абсурдиста Ханоха Левіна «Холостяки і холостячки». Ця вистава — дебют режисерки Дарії Назаренко. У гротесковому прочитанні, через призму гумору, відвертості та парадоксу Молодий театр вдивляється в душу звичайнісінької людини, аби знайти відповідь на фундаментальне і досі відкрите питання — як стати щасливим.

Жанр вистави: непристойна комедія без антракту.

Художник-постановник — Борис Орлов.

Композитор — Ілля Чопоров.

Хореографія Ніни Колеснікової.

«Замах на самотність» стане черговим кроком театру в одному з пріоритетних напрямів своєї діяльності — розвитку молодих драматургів, режисерів, акторів та інших фахівців театрального мистецтва. З цією метою у 2013 році було відкрито мікросцену, на якій за майже 10 років презентовано понад 10 режисерських дебютів. А в 2018 році започатковано освітній проєкт «Майстерня Молодого», що вже випустив декілька курсів нових драматургів та освітлювачів сцени. Найближчим часом у театрі планують розпочати також програму для молодих хореографів.