Експерт розказав, коли закінчиться війна в Україні

Війна в Україні закінчиться, коли відбудеться зміна світових та національних еліт та буде встановлено новий світовий порядок.

Про це під час етеру розповів експерт з геополітики Юрій Буздуган.

«Україна вже перемогла. Як би зараз не розвивалися події на фронті, які б там ускладнення не відбувалися, ми вже перемогли. Погана новина в тому, що війна буде тривати до тих пір, поки не будуть вирішені її цілі. Зараз війну веде коаліція за перебудову світу. Тобто за встановлення нового світового порядку. Як тільки новий світовий порядок буде встановлено — закінчиться війна», — Юрій Буздуган.

За його словами, це станеться тоді, коли відбудеться зміна світових та національних еліт.

" Є сили, які нас підтримують. Дають гроші, зброю, приймають жінок і дітей. Але вони за старий світовий порядок. Тобто, коли поважним партнером вважалися люди з великою кількістю грошей. Але світ вирішив жити інакше — за новою моделлю світового порядку, де діють нові правила глобальної економіки. Тому війна закінчиться, коли старі еліти відійдуть та усвідомлять, що не хочуть мати справу з людожером, навіть, якщо в нього є трильйон доларів", — Юрій Буздуган.

За його словами, українська війна — покарання дикуна Росії, яка вирішила встановити свої правила — напасти на цивілізований народ, тобто на Україну.

" Росіяни напали для того, щоб українці також стали дикунами. Далі напали на поляків. Потім ті напали на німців та французів, щоб в світі встановити той рівень цивілізації, як в Росії. Тому цивілізовані народи вирішили захищатися. Війна обов’язково закінчиться перемогою України. Це буде перемога не тільки над Путіним, але й над Меркель та іншими політиками. Тобто над старим світом", — резюмує Юрій Буздуган.