США та Великобританія сильніше вдарять по рф санкціями

США разом із союзниками та партнерами й надалі каратимуть рф економічними санкціями та іншими обмеженнями за воєнні злочини в Україні

США та Великобританія сильніше вдарять по рф санкціями

Повідомляється, що прессекретар Білого дому Карні Жан-П'єр сказала, що про всі звірства російських окупантів Білий дім чув від президента України.

Вона також заявила, що США рішуче засуджують останні напади рф на Київ та інші міста України за допомогою дронів-камікадзе. Це демонструє жорстокість президента росії володимира путіна.

Карні Жан-П'єр сказала, що США «стоятимуть разом з українським народом стільки, скільки потрібно».

Також у Вашингтоні повідомили, що США та Великобританія домовилися посилити свою співпрацю щодо санкцій проти росії. Так, директор Управління з контролю за іноземними активами США Андреа Гакі та Директор Управління щодо впровадження фінансових санкцій Великобританії Джайлз Томсон зробили спільну заяву з цього приводу.

У заяві йдеться, що відомства можуть застосовувати цивільні фінансові стягнення. Тому вони вирішили поглибити співпрацю більш ефективно запроваджувати санкції. Передбачається, що це допоможе посилити санкції проти росії за повномасштабне вторгнення в Україну та воєнні злочини.