Експерт розповів, що дасть 9 пакет санкцій проти росії

росія продає нафту та газ, а гроші, які отримує — вливає у війну проти України, тож 9 пакет санкцій не зможе зруйнувати економіку країни- агресора.

Експерт розповів, що дасть 9 пакет санкцій проти росії
Експерт розповів, що дасть 9 пакет санкцій проти росії

Про це під час ефіру заявив адвокат, кандидат юридичних наук, громадський діяч Сергій Войченко.

«Кожен пакет санкцій це підтримка України. Орда — не розуміє людської мови. Вони розуміють лише силу. Тим паче, що ні для кого не таємниця, що це армія зеків, які скоїли злочини проти власного народу, а потім їх відправили в Україну. Для росіян це гарний спосіб утилізації їх біологічного сміття. Тому введення 9 пакету санкцій рф проти росії буде дуже непоганим. Але, на жаль, і надалі продовжується виробництво ракет. Деякі країни продовжують постачати росії зброю. Також не слід забувати про потужну мережу російських шпигунів», — каже С. Войченко.

Він зазначив, що кожна країна має право не підтримувати Україну.

«Ми бачимо позиції Угорщини, яка намагається в першу чергу захисти власні інтереси та їх дотриматися. Тому чекати швидкої перемоги, або що 9 пакет санкцій допоможе рухнути російській економіці не варто. Адже на болотах все рівно йде співпраця з Китаєм та Індією. росія продає нафту та газ, а гроші, які отримує — вливає у війну проти України. Тому економіка рф протримається ще довгий час. Тому Україні потрібно надавати потужну зброю», — зазначає експерт.