Британія почала готуватися до розпаду рф: коли він станеться?

Розпад рф станеться після того, як лідер кремля володимир путін відійде від влади.

Британія почала готуватися до розпаду рф
Британія почала готуватися до розпаду рф

Про це i-ua.tv заявив політолог Ігор Рейтович.

" Західні уряди та розвідки розглядають сценарій неочікуваного розпаду рф. Особливо це активізувалося на тлі історії з Пригожиним. Це показало крихку систему, яка побудована в рф та її здатність давати відповідь на подібні внутрішні виклики. Зрозуміло, що розпад рф навряд чи відбудеться в найближчі кілька місяців, можливо навіть років. Оскільки це доволі довгий процес, який вже запущено. Цей процес пов’язано з персоною президента рф путіна. Саме його смерть може запустити ці сценарії", — каже експерт.

За його словами, якщо ж путін буде залишатися достатньо довго живим, то це буде відкладати розпад рф.

«Тому такі сценарії зараз розбиратимуть на Заході та думатимуть, як до них готуватися. Адже є небезпека, куди потрапить ядерна зброя. Адже її можуть контролювати терористичні групи, які зможуть її використовувати з будь-якого приводу та не контролювати. Звідси випливає не дуже позитивний момент для нас. Адже це може призвести до того, що в більшості західні країни будуть зацікавлені в збереженні єдності рф, доки не вдасться її позбавити значної частини ядерного потенціалу, який вона має на сьогоднішній день. Тригером для початку цього сценарію є відхід путіна від влади. Коли це відбудеться, питання риторичне. Нам би всім хотілося, щоб завтра, але думаю, що мова йде про кілька років», — резюмує експерт.

Нагадаємо, що Великобританія має бути готова до «несподіваного розпаду» росії, щоб такі події не застали Лондон зненацька.