Для мобілізації України треба озброїти цивільне населення — офіцер ЗСУ

В країні має відбутися консолідація суспільства.

Для мобілізації України треба озброїти цивільне населення
Для мобілізації України треба озброїти цивільне населення

Про це під час ефіру заявив офіцер ЗСУ Сергій Горбаченко.

«Для мобілізації України треба озброїти цивільне населення. Також нам необхідне закон про комбатантів. Тобто цивільна людина може взяти зброю до рук, але для цього вона має бути у добровольчому русі. Однак цього не хоче влада. Адже у Верховній Раді знаходяться зрадники. Всі їх дії були направлені на те, щоб деморалізувати бійців, що стали на захист країни з патріотичних поглядів», — каже С. Горбаченко.

За його словами, у владі знаходяться ті, хто ще не отримував по зубах від народу. Адже влада прикриваючись європейськими цінностями робить все навпаки.

«Треба дивитися не на слова, а на дії. А суспільство має сказати Заходу, що ця влада не може захищати батьківщину. Адже за два роки нічого не було зроблено, щоб зберегти людське життя. Адже протягом перших 90 днів треба було мобілізувати всі ресурси та перевести економіку на військові рейки. Однак цього не було зроблено. Потім ми чекали жовтня 2022 року, бо нам обіцяли ленд-ліз. Однак ми Ленд лізу так і не отримали», — підкреслює С. Горбаченко.

Він підкреслив, що влада створює всі умови для соціального вибуху всередині країни для того, щоб зняти з себе відповідальність. Однак в Україні має відбутися консолідація суспільства.