КУЛЬТУРОЛОГІЧНИЙ ПРОСТІР

Авторська програма «Abashidze UA», присвячена культурі, але культура, безумовно, створюється людьми.

Культура — це наше повсякденне сприйняття світу, це про суспільство, про простори сенсів !

А Мистецтво — це частина духовної культури людини, форма художньої діяльності суспільства, образне вираження дійсності. А ще кольори наших уявлень, емоції … Мистецтво — не висловлювання і не форма комунікації, а інструмент трансформації механізму сприйняття й перебудова чуттєвості.

Гостями студії будуть — Олег Смаль — відомий український художник-карикатурист, лауреат і переможець міжнародних конкурсів карикатур. Його роботи знані у багатьох куточках світу. Твори Олега Смаля зберігаються у музеях світу та приватних колекціях, зокрема, у Станіслава Лема, екс-президента Словаччини — Андрея Кіски, екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, муфтія Духовного управління мусульман України Саіда Ісмагілова, послів США, Бельгії, Франції, Німеччини в Україні.

Ірина Хурсет — мистецтвознавець .

Розкажемо про багато цікавого, будемо намагатися відповісти на запитання наших глядачів. Мистецтво на часі чи щось другорядне? Чи привабливе суспільство передусім для нас самих? Мистецтво в гаджеті. Що потрібно знати про безпредметне мистецтво людині, яка нічого про нього не знає? В ЗМІ катастрофічно мало матеріалів присвячених процесам в культурній і інтелектуальній сфері, науці, виникає дуже великій запит на просвітництво і… і!!!