Сім’я — це підтримка!

У київському Студентському театрі «CINEMA» при київській Академії кіно, відбулася премʼєра вистави «Люблю Тебе, синку» за пʼєсою Марини Смілянець «Собача будка».

Сім’я — це підтримка!

Історія розповідає про трьох братів, які після смерті батька зібралися разом там, де в якийсь момент розлучилися — в батьківській хаті. Такі різні, кожен зі своїми проблемами, переконаннями та думками. Обʼєднують їх лише жага до свободи та сімейні сварки. Розбавляє хлопчачий колектив — їхня подруга дитинства — Анюта, яка своєю появою створила братам на одну проблему більше. Зворушлива трагікомедія на одну дію змушує задуматись про сімейні цінності, родину та про те, що не вмирає — любов. Як би не сварились герої — братерську любов видно, особливо через дії, які ми бачимо на сцені. Слова можуть брехати, а вчинки видають правду.

У виставі «Люблю Тебе, синку» задіяні: Стефан Малойван, який чудово продемонстрував стійкого, стриманого старшого брата — Тараса, Максим Дубик, який яскраво та влучно проявив характер холерика Антона, Іван Уланович, що вдало показав жагу до свободи молодшого брата Роми і чарівна, щира та жіночна Галина Курманська — Анюта, яка чудово доповнила хлопчачий колектив. Режисер вистави — заслужений діяч мистецтв України Герман Архипов.

Як каже один із героїв вистави: «Сімʼя — це підтримка», тому актуальність теми, порушеної у виставі «Люблю Тебе, синку» можна вважати вічною.