В Україні ніколи не було АТО — перший Генпрокурор

В Україні ніколи не було АТО, у нас з лютого 2014 році йде війна з рф. Однак навіть під час війни, продовжує тривати владна вакханалія.

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це під час ефіру на i-ua заявив перший Генеральний прокурор України Віктор Шишкін.

«Чому 180 тисяч зимових курток для ЗСУ Міноборони на чолі з Резніковим закуповує у турецького постачальника. А де українські робітники? Чому ці кошти не направити на наші ткацькі фабрики, щоб вони нам виробляли зимові чи весняні куртки для ЗСУ. І ніхто з журналістів про це чомусь не каже. Однак наші гроші чомусь йдуть за кордон. Ми годуємо італійців, турків, німців, а де ж ми?», — каже В. Шишкін.

Він підкреслив, що держава має підтримувати українську легку промисловість.

«В першу чергу влада має підтримувати українського товаровиробника. Виробляти власні дрони та куртки. Не даремно українці пишуть, що в соцмережах, що владу, яка веде неправильну політику під час війни треба розстрілювати. Так як веде себе наша влада з 2014 року в умовах війни — неприпустимо. В 2014 році замість війни, було АТО, потім ООС. Однак АТО було нав’язано Турчиновим, а потім Порошенком. У нас не було АТО. У нас почалася війна з рф з 20 чисел лютого 2014 року, однак суспільством просто маніпулюють, нав’язуючи різні думки. Наприклад, то Резніков яйця не так купив, а потім те ж саме відбулося з куртками. Чому його досі не звільнили з посади? За корупцію він давно має сидіти під вартою», — резюмує експерт.