Майдан -3: Чи доведеться українцям виривати владу у Зеленського?

В Офіс Президента розповідають про Майдан — 3, який готує рф, для того, щоб налякати українців.

В. Зеленський
В. Зеленський

Про це i-ua.tv заявив народний депутат України ІІІ скликання, фінансист, координатор «Суспільної Системи» Віктор Жердицький.

«Зокрема, що це російська розробка, а не бажання та вимоги українського народу. Ми маємо враховувати те, що Зеленський відчуває, що буде притягнутий до відповідальності за дії та бездіяльність, які були вчинені проти інтересів українського народу та проти нашої державності. Тому всі дії, плани та наміри Зеленського треба розглядати тільки з однієї точки зору - намагання уникнути відповідальності. В Офісі Президента немає готового способу, як досягнути бажаного, тому вони перебирають всі можливі варіанти, яким чином уникнути відповідальності та як залишити при управлінні російську агентуру, яка сьогодні руйнує нашу обороноздатність та державність. При тому — продовжуючи заробляти на крові, руйнуванні та продажі нашої землі та надр. Зрозуміло, що у Зеленського будуть діяти на випередження, заявляючи про речі, які можуть статися, як про розробку москалів. Цілком ймовірно, що якщо Зеленський та російська агентура біля нього не захоче спокійно та мирно передати владу представникам українського народу, то можуть бути будь-які сценарії», — каже В. Жердицький.

За його словами, Україну сьогодні підводять до безальтернативної вимоги припинення бойових дій. Тобто припинення оборони та капітуляції перед росією під соусом чергових мінських чи будапештських домовленостей.

«Для українців це означає повне знищення. Адже московія не залежно від того, хто там править, ніколи не зупиниться, бо хоче втілити свій план — повне загарбання України. А для цього треба знищити всіх активних та свідомих українців, які воюють або подрімують ЗСУ. Розуміючи це, ми, як суспільство, повинні бути готові до будь-яких дій, не залежно від того, що про це говорить Офіс Президента та так звані „стурбовані“ західні партнери. Ми маємо керуватися єдиною метою і плани мають відповідати тільки цій меті — збереження українського народу на нашій землі, приведення до управління української влади за кров’ю та духом та повна зачистка зрадників, які є в органах влади. А також нарощення обороноздатності, щоб дати відсіч російській імперії. Тому ми маємо бути готовими до будь-яких зрушень та форм самозахисту нашого народу. Сьогодні ми говоримо не про те, чи ми замінено Зеленського на когось іншого, ми говоримо про єдиний можливий спосіб порятунку нашого народу», — резюмує В. Жердицький.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський кілька разів заявляв, що план дезінформації Майдан-3 передбачає його усунення будь-якими інструментами.