Після держперевороту зі складу рф вийдуть Татарстан, Башкортостан та Ічкерія — правозахисник

Усунення від влади самопризначеного очільника росії володимира путіна відбудеться в 2024 році. Після чого поневолені народи почнуть виходити зі складу рф.

володимир путін
володимир путін

Про це в коментарі i-ua.tv заявив правозахисник Едуард Багіров.

«Розпад рф почнеться з того, що путіна буде зміщено з посади. Після цього в росії почнеться процедура обрання нового президента. Це буде титанічним поштовхом для того, щоб рф прийняла умови України. Після чого війна буде завершена та почнеться процес розпаду росії, як держави. Після чого рф буде розбита на кілька десятків незалежних держав, як це вже відбулося у 1991 році після розпаду Радянського союзу. Нагадаю, що окремі республіки, що входять до рф, останні кілька років кажуть про необхідність виходу зі складу росії та стати самостійними суб’єктами», — каже Е. Багіров.

На його думку, нові вибори президента рф в цьому році пройдуть через те, що в. путін втратить владу.

«Найближче оточення путіна організує держпереворот в рф. Таке рішення буде прийнято під соусом поганого самопочуття путіна. Так само, як колись Єльцин поступився своєю посадою путіну. Наразі буде відбудеться повторення ситуації. Начебто путін через стан свого здоров’я не може виконувати обов’язки. Згідно з законодавством рф влада перейде до прем’єр-міністра росії. Після чого Держдума зобов’язана призначити дату нових президентських виборів», — каже Е. Багіров.

Він підкреслив, що економіка росії буде у стані стагнації і вони не зможуть забезпечувати війни. Це буде одна з головних причин, чому треба закінчувати війну. З боку рф запропонують перемир’я. Однак Україна на це не погодиться. Після чого буде підписано договір про капітуляцію росії. Саме це стане фундаментом для закінчення агресії рф проти України. І в 2025 році всі збройні сили рф будуть виведені з України, зокрема, з Криму", — каже Е. Багіров.

Правозахисник підкреслив, що розпад рф почнеться з моменту відречення путіна від посади президента. Після чого республіки рфії будуть робити публічні оголошення про вихід з складу росії. Перша трійка — Татарстан, Башкортостан та Ічкерія (Чечня). Все це розпочнеться у 2025 році. Це буде останній рік росії у тому вигляді, в якому вона знаходиться зараз. В складі рф залишиться лише москва та 10 областей поблизу москви", — резюмує Е. Багіров.

Раніше повідомлялося, що комітет Парламентської асамблеї Ради Європи з правових питань та прав людини закликав ПАРЄ не визнавати легітимність російського лідера володимира путіна.

Нагадаємо, що 10 років тому правозахисник Едуард Багіров передбачив майбутнє росії та України. Багато чого з передбаченого вже збулося.