Московити отруюють цивілізаційний простір

У новорічну ніч і в день народження Степана Бандери московія здійснила масований удар по Україні, зокрема й по Львівській області. Уламки російського безпілотника влучили в місто Білогорща, вщент згорів музей політичного і військового діяча, головнокомандувача Української повстанської армії (УПА) Романа Шухевича.

Московити отруюють цивілізаційний простір

Ракетний удар знищив речі Шухевича в музеї — піаніно, бюст, стіл, стільці, крісло. Загальні збитки від обстрілу, за даними місцевої влади, становлять понад 2 мільйони гривень (52 631 доларів США).

В цей же час російські варвари також нищили все українське й за кордоном. Невідомі вандали розмалювали пам’ятник Тарасу Шевченку в Лісабоні літерою «Z». Українська родина очистила пам'ятник від фарби.

У Чикаго росіяни намалювали літеру «Z» на будівлі Українського національного музею в Чикаго, українській церкві, ветеринарній клініці, яку відкрили біженці, та яка обслуговує українську громаду, обмалювали й мурал в історичному українському районі міста.

А в Сакартвело — компанія спалення прапорів ЄС!

Вона була організована прокремлівськими радикальними групами «Альт-інфо» та «Консервативний рух». Ця кампанія набирає обертів по всій країні.

Лідери цих груп Ігор (який став Іраклієм) Мартиненко та Зураб Махарадзе демонстративно зняли прапор з тбіліської Мерії, а потім спалили його. У соцмережах ці акції підтримали деякі священнослужителі, які назвали «прапор ЄС — символом розпусти». Це ті попи, як люблять все російське, звісно, що за російські подачки.

«Прапор Євросоюзу ніде не повинен висіти, і скоро так і буде. Нам з Україною та Молдовою не по дорозі», — стверджував Костянтин Моргошій, лідер «Консервативного руху», в бесіді з журналістами.

Відеоролики, в яких люди, зокрема священнослужителі, спалюють прапори ЄС як «символ розпусти», «нехристів» з неймовірною швидкістю поширюються у грузинських та російських соцмережах. Ідею підхопив протоієрей Басіл Ахвледіані. У його відеоролику, який поширюється найчастіше, через відсутність справжнього прапора він роздруковує його фото і спалює перед камерою зі словами: «Це прапор євро-содомітів, який я спалюю тут же, перед вашими очима».

Кремль любить використовувати метод, який називається «підмінити балку в чужому домі». Він полягає в тому, що країна-жертва наповнюється агентами які створюють хаос, ділять суспільство свідомо на «своїх» — «чужих», вони діють в певному сенсі так, як нещодавно сказав путін: «Там, де є російські люди, там є «наші інтереси — і ми можемо їх захищати».

Велика частина росіян схильна до впливу офіційної риторики, підлість називає патріотизмом, боягузтво — необхідністю зважати на обставини, пряму агресію захистом власної безпеки, а прагнення народів і суспільств до свободи та відкритості — нацизмом.