З Україною в серці!

У Київському академічному театрі «Колесо» нещодавно відбувся творчій вечір заслуженої артистки естрадного мистецтва України, актриси, режисера, поетеси, художниці, засновниці каналу «Зірка Фенікса ТБ» та ведучої авторської програми «Божий дар» ЮЛІЇ САК (ШЕВЧЕНКО) «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ».

З Україною в серці!

Вечір був присвячений п’ятнадцятирічному ювілею актриси ЮЛІЇ САК на сцені. У програмі прозвучали авторські патріотичні вірші та монологи на історичну тематику, у виконанні ЮЛІЇ САК, які у найскладніший для нас час не втрачають своєї актуальності і віри у вільну та незалежну Україну.

У мистецькому заході взяли участь: поет, композитор, актор і співак ВІКТОР КОНЬЯКОВ, члени Секретаріату Товариства «Україна-Світ»: народна артистка України СВІТЛАНА МИРВОДА, заслужений діяч мистецтв України АЛЛА МІГАЙ, народна майстриня України ОЛЬГА УГНІВЕНКО, член Товариства та Голова Секретаріату АЛЛА КЕНДЗЕРА.

Під час заходу за поданням Товариства «Україна — Світ» АЛЛА КЕНДЗЕРА вручила ВІДЗНАКУ НАРОДНОЇ ПОШАНИ, МЕДАЛЬ «ЗА СЛУЖІННЯ МИСТЕЦТВУ» (за номером 1324) актрисі ЮЛІЇ САК (ШЕВЧЕНКО). За п’ятнадцять років плодотворної творчої діяльності на сценах театрів актриса ЮЛІЯ САК (ТИЧИНА-ШЕВЧЕНКО) внесла великий доробок у розвиток української культури та мистецтва в галузі кінематографії та театру, літератури та духовному розвитку молоді. Також, на початку концертної програми, експерт НАЦІОНАЛЬНОГО РЕЄСТРУ РЕКОРДІВ УКРАЇНИ ВІТАЛІЙ ЗОРІН вручив актрисі та режисеру ЮЛІЇ САК (ШЕВЧЕНКО) СЕРТИФІКАТ ПРО РЕКОРД УКРАЇНИ «НАЙДОВШИЙ ХРОНОМЕТРАЖ МУЛЬТІ-МОНО ФІЛЬМІВ, знятих без зовнішнього фінансування». Тривалість — 222 хв. — АВТОРКА ЮЛІЯ САК (ШЕВЧЕНКО).

А за два тижні до цього пані Юлія отримала літературну премію «Гілка золотого каштану».