У пошуках щастя на Монмартрі

23 березня 2024 у Київському академічному театрі ляльк відбудуться прем’єрні покази музичної вистави «Дюймовочка a’Paris».

У пошуках щастя на Монмартрі

У новій музичній виставі «Дюймовочка a'Paris» режисер Дмитро Драпіковський запрошує глядачів переглянути знайому історію у новому світлі, насолодитися атмосферою паризьких вуличок, прекрасною музикою та витонченими художніми рішеннями:

«Де знайти щастя дівчині, що відчуває себе чужою вдома? Звісно, на вулицях Парижа, про який кажуть, що він здійснює мрії молодих дівчат. Але чи збувається кожна мрія, чи може вона розбити серце? Все залежить від того, хто поруч з нами і які рішення ми приймаємо» — ділиться задумом режисер.

Вистава зачаровуватиме елегантністю та неповторною атмосферою Монмартру, адже її художником-постановником традиційно виступає Микола Данько — незмінний творець неймовірно стильних ляльок, масок, костюмів та декорацій, якими за правим пишається Київський академічний театр ляльок.

«Кожна вистава у нашому театрі — це не лише подія для глядачів, але й велика робота всієї команди. Нашим завданням завжди є створення чогось більшого за попередні здобутки, чогось більшого за те, чого від нас очікують. „Дюймовочка a'Paris“ — гідне продовження вервечки прем’єр останніх двох років, яка, я впевнений, вразить глядачів не менше», — прокоментував директор-художній керівник Київського академічного театру ляльок, Ігор Гулий.

Всього в березні відбудуться три прем'єрні покази:

23 березня о 12:00 та 15:00

28 березня о 12:00