Віруючі повинні стати на захист своєї країни, це їх прямий обов’язок — військовий

До нас вторглося полчище нелюдей, які прийшли сіяти смерть та нав’язувати рабство. Тому в даному випадку це не є порушення шостої заповіді божої не вбий.

Військовий позивним «Пастор»
Військовий позивним «Пастор»

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив боєць 72 бригади Юрій з позивним «Пастор».

«путіну вклоняються його раби, а богу вклоняються його діти. Раби підневільні, а українці вільні. Тому ми пішли воювати за свою свободу. Коли людина шляхом насильства вирішила досягти своєї мети, то будь-які перемовини закінчуються та вступає закон бога — око за око зуб за зуб. Прощення та помилування від бога може бути лише для тих, хто через покаяння цього прагне. До нас вторглося полчище нелюдей, які прийшли сіяти смерть та нав’язувати рабство. Тому в такому випадку це не є порушення шостої заповіді божої не вбий. Тому що народ ізраїльський завжди захищав себе зі зброєю в руках. Коли зброї в них не було, то народ потерпав від рабства. Тому віруючі повинні не тільки стати на захист своєї країни та власного дому, це їх прямий обов’язок. Тут ніяких компромісів немає», — резюмує боєць 72 бригади.

На його думку, якби не відбувся розкол між владою та суспільством рівень патріотизму і досі б не згас і нам би не прийшлося вигадувати мобілізаційні плани.

Своєю чергою офіцер ЗСУ Сергій Горбаченко назвав головну причину провали мобілізації.

«обов'язки захищати державу поклали на громадян, а сама держава уникає своїх обов’язків забезпечити нас технікою та зброєю. Ми воюємо руками. Хоча в перші дні війни добровольці заполонили всі військкомати та тероборону. Їх цікавило лише одно, де взяти зброю. Головна причина того, що люди не хочуть йти на фронт це паплюження мобілізації. Немає такого поняття, як мобілізаційні плани», — каже С. Горбаченко.