Суспільство не має чекати, поки військові наведуть лад — підприємець

Суспільство чекає, поки військові прийдуть з фронту та наведуть лад. Однак українці, які знаходяться в тилу, навпаки мають зробити все, щоб віддячити воїнам.

Руслан Кривоніс
Руслан Кривоніс

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив засновник БФ «За Справжню Україну», підприємець Руслан Кривоніс.

«Суспільство чекає, поки військові прийдуть з фронту та наведуть лад. Однак це проблема, що ми чекаємо місію, а не будуємо горизонтальні відносини. По-друге, не варто забувати, що військовий заточений на вирішення задач та думає, як йому вижити. А політика, це зовсім інше. А ми, як суспільство, маємо зробити все можливе, щоб віддячити нашим воїнам. Саме це має стати трендом. У нас кожен військовий, яким би він не був, це зараз найкращий взірець, що у нас є. Тому військових треба берегти та поважати», — каже Руслан Кривоніс.

На його думку, українці нарешті мають задумуватися над тим, що відбувається в країні, а не керуватися емоціями.

«Нам всім, хто знаходиться в тилу, треба задуматися своєю головою та відійти від трендів й емоцій та прагматично підійти до питання. На жаль, у нас про серйозні речі починають говорити хихоньками та хаханьками. Тобто, якщо я розміщу назву якоїсь партії на гарних грудях, і хтось пострибає, то я впевнений, що вона заполонить весь тік-ток», — каже Руслан Кривоніс.