Human Rock Life. B#

Сьогодні у нас в гостях гурт B#. B# (вимовляється, як Be Sharp, що у перекладі з англійської - Будь Кльовим) - рок гурт з Києва, що грає у жанрах Intelligent Punk та Grunge.

Гурт було створено взимку 2023 році у самий розпал енергетичної кризи та повномасштабної війни. Проте музиканти Антон Краснов (вокал/гітара), Єгор Ролін (гітара), Влад Куліков (барабани) та Юра Поціпух (бас) не втрачають оптимізму, збираючи кошти на потреби ЗСУ на живих виступах по Україні та працюючи у студії Pidzemka Records над випуском свого першого повноформатного студійного альбому.

Дебютний сингл "Get Out" потрапив до топ-100 пісень Новітньої української музики Online від авторитетного видавництва МУЗВАР та став №1 серед рок-релізів за версією незалежного музичного журналу Illustrate Magazine. Пісня Ain’t No Human потрапила до топчарту МУЗИЧНИЙ ТОП50 Червня за версією каналу неМЕЙНСТРІМний та до ТОП50 добірки Українського Року 2023 за версією НУАМ.

Недавно у гурту B# відбувся реліз нового синглу Sincere, який можна прослухати за посиланням:

https://ffm.to/bsharpsincere

Слухайте українське!

~~~

🔔 Тисніть на «дзвоник», щоб отримувати сповіщення про нові відео на каналі

✅ Приєднуйтесь у соцмережах:

YouTube: https://youtube.com/@i-ua

Facebook: https://www.facebook.com/IUA.TV

Telegram: https://t.me/iuatv

Twitch: https://www.twitch.tv/infouatv

✅ HRLife:

https://www.youtube.com/@HumanRockLife https://www.instagram.com/human_rock_life https://www.facebook.com/profile.php?id=100091166505992

~~~