Владі треба навчитися спілкуватися з Українським Народом, а не втюхувати населенню

Додам і я свої 5 копійок щодо відсторонення від посад очільників Офісу Генерального прокурора та Служби безпеки України

Чи можна ставити у провину керівникам ОГП та СБУ 651 кримінальне провадження щодо держзради та колабораційної діяльності «працівників органів прокуратури, органів досудового розслідування, інших правоохоронних органів». А також перехід на бік окупантів 60 прокурорських співробітників та спецслужбістів.

По-перше, вважаю позитивом, що нині фіксуються абсолютно усі протиправні факти будь-якої взаємодії з окупантами чиновників та правоохоронців будь-якого рівня. Без жодного окозамилювання та приховування злочинів.

По-друге, не буду тут наводити кількість кримінальних справ щодо зрадників 2014 року — прокурорів, суддів та правоохоронців. Повірте, ця цифра на порядок вища (більше знають про це Микола Голомша та Олексій Баганець). Але дозволю собі згадати лише за квазі-прокуроршу Криму та колишню старшу прокурорку Генеральна Прокуратура України Наталію Поклонську…

По-третє, якщо вже вказувати про шість десятків «перевертнів» у лавах прокуратури та СБ України — то варто оголосити увесь перелік: поліцейських, прикордонників, податківців, митників, суддів, держслужбовців, включно з керівника райдержадміністрацій, які перефарбувались у зомбоорків… і добровільно пішли до лав терористичних утворень «днр/лнр», а також до незаконно створеної «міліції» та інших псевдо-структур на тимчасово окупованих територіях Херсонщини, Харківщини… Для того, щоб відчути різницю — рекомендую просто уважно почитати офіційні сайти ОГП та СБУ щодо підозр у держзраді та колабораційній діяльності:

  • https://www.gp.gov.ua
  • https://ssu.gov.ua

Отже, справжні причини цих кадрових тектонічних зрушень, вочевидь, десь в іншій площині. Відтак владі врешті-решт треба навчитися відверто спілкуватися з Українським Народом, а не втюхувати населенню…

Рекомендовані публікації