Оперета йде на канікули

Театральний сезон 2017 — 2018 років був надзвичайно багатий на різноманітні події. Це і різноманітні концерти, і фестивалі, міжнародні проекти, численні гастролі. А ще дві гучні прем’єри — «Маруся Чурай» та «Скрипаль на даху». Поряд з творчою діяльністю у театрі встигають робити масштабну реконструкцію приміщення. Отож є чим пишатися.

Оперета йде на канікули

Театральний сезон 2017 — 2018 років був надзвичайно багатий на різноманітні події.

Це і різноманітні концерти, і фестивалі, міжнародні проекти, численні гастролі. А ще дві гучні прем’єри — «Маруся Чурай» та «Скрипаль на даху». Поряд з творчою діяльністю у театрі встигають робити масштабну реконструкцію приміщення. Отож є чим пишатися.

А 27 червня о 19:00 Національна оперета України на сцені Міжнародного центру культури та мистецтв («Жовтневий палац») закриває 83-й театральний сезон грандіозним святковим Гала-концертом. У яскравій шоу-програмі глядачів чекають улюблені хіти та несподівані прем’єри.

Дивовижний світ інтригуючої гри, чаруючого співу та запального танцю полонить серця, а дотепні жарти і святкова атмосфера подарують гарний настрій. Після цього театр йде у відпустку, а вже восени повернеться до глядача з новими сюрпризами.