Творчість — ліки для душі

Все колись доводиться роботи вперше, зазвичай, це неповторні і хвилюючі моменти життя. Саме такий момент нещодавно був у житті Тетяни Казидуб, яка запросила друзів на свій перший поетичний вечір «Смисли, цінності, відчуття».

Творчість — ліки для душі

Під час зустрічі з шанувальниками її поетичного таланту Тетяна прочитала як вірші, написані у минулі роки, так і свої нові поетичні твори. Година промайнула немов мить, а нагорода — бурхливі оплески від близьких людей.

— Це був найкращий день мого народження! — зізналася Тетяна Казидуб. — Дорогі мої, видихаю любов, ділюсь радістю і ціную кожного. Завдяки вам, любі мої глядачі, відбувся мій перший вечір авторської поезії. Натхнення, творчість, ніжність, єдність знайшли нові смисли. Відчуття Вічності стало ближчим, але це перестало лякати. Відчуваючи важливість моменту, ми разом з вами то плакали, то сміялися. Але, найголовніше, що атмосфера Любові настільки заполонила простір, що здавалося, що до Любові можна було навіть доторкнутися… Дякую моїм прекрасним друзям за допомогу у створенні цього творчого вечора, за те, що вони вклали в нього частку своєї душі і часу! Дякую за віру і підтримку! За те, що надихаєте мене писати, щоб видати збірку, яку я особливо і не планувала видавати. За теплі слова, за дружню after party, за море квітів, якими наповнилася моя квартира, за щирі емоції та ваші люблячі серця! Обіймаю Вас!

Того вечора іменинниця почула багато теплих слів від шанувальників свого поетичного таланту. Ось, що сказала присутня на вечорі Лана Трофимчук: «Сьогодні була на першому творчому вечорі своєї давньої подруги і просто талановитої Тетяни. Почула вірші, які вона написала в останній рік і раніше. Ми знайомі вже десять років. Я знала, що вона дуже талановита, а сьогодні переконалася, що ще й сильна. Вірю, що її талант не згасне, пройде через всі терни і стане яскравою зіркою. Весь карантин вона писала. Створила стільки, що вже можна видати й збірку. І я вірю, що ця збірка вийде. Головне — не складати руки, творити і продовжувати мріяти. Таня мріє про книжку віршів, які напевне припадуть до душі кожному, хто любить поезію. Маємо таких людей підтримувати. Адже творчість — це ліки для душі».

А ще одна подруга, театральний режисер Алєся Савченко запевнила Тетяну, що та має публікуватися і продовжувати робити такі поетичні зустрічі. А ще вона додала: «…мені здається — це справді твоє… Ось так говорити душею.»

Пропонуємо увазі читачів один з віршів Тетяни.

Ніжність обіймів.

Кохання. Губ шепотіння,

торкання…

Промені сонця в

віконце.

Щастя — долоня в

долонці!

Ранок. Цілунок

світанка.

Кави латте філіжанка

З присмаком дива

і казки —

В пригоршні Божої

ласки.

Флейта, мелодія, мрія,

Радість, натхнення,

надія.

Низка ключів до

дверці

Про спогади вражень

— у серці

Напевне, окрилена першим успіхом Тетяна Казидуб вже думає яким буде її наступний поетичний вечір. І, звісно ж, мріє про книжку. Залишається побажати, щоб усі її мрії здійснилися.