Яскраві миттєвості листопада

Листопад на Камерній сцені ім. Івана Козловського обіцяє бути яскравим і насиченим! Своє мистецтво глядачам даруватимуть зірки Київського національного академічного театру оперети. Серед родзинок місяця 2 прем’єри — концерт відомих українських пісень «Скрипка грає, серце грає» (7 листопада) та вечір мюзиклу (14 листопада).

Яскраві миттєвості листопада

5 листопада. «Хочу в Париж», моновистава за мотивами однойменного оповідання М. Веллера. Це сповнена доброго гумору історія «маленької» радянської людини з провінційного містечка, яка все життя намагалася здійснити свою велику мрію — побувати в Парижі.

7 листопада. Прем’єра концерту «Скрипка грає, серце крає», який буде складатися з улюблених українських пісень, що відомі кожному. Зворушлива і щира, поетична і талановита, незрівнянна, бо рідна! Українська пісня здатна доторкнутися до серця кожного. З любов’ю вона йде від покоління до покоління, об’єднуючи, надихаючи та примножуючи велич українського народу!

10 листопада. Вистава «Птаха». Він — любитель жінок і кальвадосу, льотчик з великим майбутнім! Та справжні крила дарує йому Вона — романтична та непосидюча.
…І тільки через роки, сидячи на березі Балтійського моря і згадуючи далекі щасливі дні своєї молодості, Він усвідомить, що колись власноруч зруйнував своє щастя.

12 листопада. Вистава «Каллас», історія всесвітньовідомої оперної співачки, яка все життя хотіла любити та бути коханою… І хто знає, можливо і проміняла б свою славу на це почуття.

25 листопада. Вистава «Ліквідація». Анекдотична ситуація, довкола якої розгортається непередбачуваний сюжет, — це чудова нагода не лише посміятись над до болю знайомою дійсністю, а й замислитись над сенсом життя.