Рашисти розпочали масований обстріл Харкова: близько 20 поранених, є жертви

Вранці четверга, 21 липня, російські окупанти розпочали масований обстріл Харкова.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Росіяни наносять удари по Харкову. До уваги жителів: перебувайте в укриттях, без нагальної потреби не виходьте на вулиці, не ігноруйте сигнали тривоги!», — наголосив він.

Міський голова Харкова Ігор Терехов також звернувся до містян та попередив: «Триває обстріл одного з найгустонаселеніших районів міста. Залишайтесь в укриттях!».

За словами мера, є потрапляння в одну з медустанов Харкова.

«Є поранені», — додав він.

За попередніми даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілу одного із житлових районів Харкова 17 людей отримали поранення.

Міський голова Ігор Терехов зазначив, що під обстріл, зокрема, потрапили зупинки транспорту. Серед поранених є один у важкому стані. Також стало відомо про першу жертву обстрілу.

«Другий день поспіль і приблизно одночасно окупант б'є по зупинках громадського транспорту. Як результат — вже один загиблий та 17 поранених, з яких один вкрай важкий», — зазначив мер Харкова.

Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов сповістив, що відомо вже про двох загиблих. Кількість поранених залишається також ж.

«17 — поранено. Один з поранених — співробітник патрульної поліції», — зазначив Болвінов.

За його словами, за попередньою інформацією, обстріл російські окупанти здійснили з РСЗВ «Ураган», також застосовували касетні снаряди.