Харків є правильним місцем для трибуналу над воєнними злочинцями РФ

Житловий масив Салтівка в Харкові є місцем наймасштабніших злочинів російських військ і є правильним місцем для трибуналу над російськими воєнними злочинцями.

Харків є правильним місцем для трибуналу над воєнними злочинцями РФ

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков під час свого візиту до області.

Резніков відвідав Харків Салтівка у Харкові — найбільший житловий масив України, по кількості населення дорівнює Маріуполю.

Зараз — це одне з наймасштабніших місць злочинів російських окупантів. Харків є першим форпостом цивілізації на кордоні з мордором. Після перемоги це було б правильним місцем для трибуналу над російськими воєнними злочинцями. Як зазначають в Харківській ОВА, міністр зустрівся із військовими, вручив відзнаки правоохоронцям, волонтерам, комунальникам.

Очільник міністерства на власні очі побачив наслідки російської агресії на Харківщині: зруйновані житлові будинки, адмінбудівлі та інша виключно цивільна інфраструктура.

Ці військові злочини черговий доказ того, що у боротьбі з агресором має об’єднатися вся європейська спільнота. Міністр запевнив, що незабаром ми створимо окупантам дуже неприємну ситуацію на фронті.

Читайте також


На заміну «яєць Резнікова» — чай з російським присмаком для ЗСУ

Скандали із закупками в Міноборони не вщухають. Українці не встигли ще оговтатися від яєць за 17 грн для військових, як розгорається парад нових скандалів в МО. Зокрема, в сухпайках для ЗСУ опинився чай відомої російської торговельної марки «Майський чай», який виробляють в Україні та надсилають військовим на фронт під час війни. Хто за цим стоїть, розбиралися журналісти.