Кількість загиблих і поранених внаслідок удару рф по об’єктах критичної інфраструктури Харківщині зросла

Двоє людей загинули, ще двоє отримали поранення внаслідок удару рф по об’єктах критичної інфраструктури у Харкові та Чугуївському районі 11 вересня.

Кількість загиблих і поранених внаслідок удару рф по об’єктах критичної інфраструктури Харківщині зросла

Вранці 12 вересня рятувальники продовжують гасити пожежу на 1000 кв. м, яка виникла внаслідок обстрілу, повідомили в облуправлінні ДСНС. Там загинули двоє працівників.

«Окупанти вдарили двома ракетами по об'єкту критичної інфраструктури у Холодногірському районі Харкова, що відіграє важливу роль у забезпеченні електропостачання в регіоні. Виникла пожежа в обладнанні об'єкта та в адміністративній будівлі, котра до того ж зазнала сильних руйнацій», — йдеться у повідомленні.

Російський снаряд влучив і в подібний об'єкт у Чугуївському районі на території Слобожанської громади, повідомляють рятувальники: «Площа пожежі склала 70 кв.м. 2 особи зазнали поранень. Ліквідація вогню відбулась о 22:15».

Нагадаємо, російські військові ввечері 11 вересня обстріляли об'єкти критичної інфраструктури Харківщині. У Харківській та частині інших областей зникло електропостачання. На 12 вересня його вдалося відновити на 80%, повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Читайте також


Повного блекауту в Україні не буде, але світло можуть вимикати на 16 годин — Олег Попенко

Чиновники не обіцяють легкої зими українцям. Адже зруйнована ракетними обстрілами енергосистема відновлена лише на 7%. Чому сотні мільйонів гривень «Укренерго» осіли в приватних кишенях, куди йдуть кошти від збільшення тарифів на електроенергію та чи будуть українці сидіти в темряві без світла, опалення та води, журналісти спитали у голови Спілки споживачів комунальних послуг Олега Попенко.

Рекомендовані публікації