Стало відомо про початок опалювального сезону в Києві: подробиці

У столиці розпочався опалювальний сезон для лікарень, шкіл, дитсадків та інших закладів соціальної сфери, керівники яких подали заявки, обігрів домівок розпочнеться пізніше.

Стало відомо про початок опалювального сезону в Києві: подробиці

«Сьогодні Київ розпочинає опалювальний сезон для закладів соціальної сфери — столичних лікарень, шкіл, дитсадків та інших установ сфери. Таке рішення сьогодні ухвалила Рада оборони міста. Підключатимуть об’єкти до тепла індивідуально — за заявками їхніх керівників. Керівники цих закладів самостійно визначатимуть доцільність чи поки недоцільність увімкнення тепла. Щоб, з одного боку, забезпечити комфорт перебування в приміщеннях, а з іншого — не витрачати дарма тепло», — сказано в повідомленні.

Зазначається, що більшість закладів соціальної інфраструктури оснащені індивідуальними тепловими пунктами, що дозволяють регулювати постачання тепла та максимально ефективно використовувати енергоносії.

Що стосується житлових будинків, то міська влада орієнтуватиметься на погодні умови, аби рішення про початок підключення тепла було виваженим та раціональним.