Вже 30 років гниди знищують Україну — Іван Пєтухов

За радянських часів більше дотримувалися прав людини ніж зараз. Адже вже 30 років гниди знищують країну.

Суддя Конституційного суду у відставці Віктор Шишкін та Віце-президент УСПП , голова комісії з питань науки та IT Іван Пєтухов
Суддя Конституційного суду у відставці Віктор Шишкін та Віце-президент УСПП , голова комісії з питань науки та IT Іван Пєтухов

Про це під час ефіру заявили Суддя Конституційного суду у відставці Віктор Шишкін та Віце-президент УСПП, голова комісії з питань науки та IT Іван Пєтухов.

«Те, що зараз відбувається в Україні знаходиться поза нормальними рамками правової системи. Шукати відповідь у юридичній площині неможливо. Навіть за радянських часів, у 1930 роках, в’язням дозволяли прощатися з померлими, а зараз в Україні це забороняють. Тобто за радянських часів більше дотримувалися прав людини ніж зараз. І ми це бачимо на прикладі патріота Давіда Ніколаєва, якого не пустили на похорони сини. Адже він перебуває в неволі за гра́тами», — каже І. Шишкін.

В свою чергу І. Пєтухов зазначив, що українці привели виродків до влади.

«Адже 30 років ці гниди знищують Україну. Тому головна боротьба почнеться після перемоги над ворогом. Адже Україну знищує внутрішній ворог. Він забирає наші ресурси та наш час. Давида посадили за те, що його дружина виходила на акції протесту проти продажу землі. Все це взаємопов’язано. Йде цькування за проукраїнську позицію. Скільки нам ще потрібно часу для того, щоб зрозуміти, що гнид у владі немає бути. Ми повинні вичистити всю цю гидоту», — резюмує експерт.