Нардепка Галина Третьякова протягує закони на користь олігархів та транснаціональних компаній

Скандальна нардепка Галина Третьякова робить все не на користь українців, а на користь олігархів та транснаціональних компаній.

Галина Третьякова
Галина Третьякова

Про це в коментарі i-ua.tv заявив експерт з соціальних питань Андрій Павловський.

«Всі дії напрдепки Третьякової проводяться в супереч євроінтеграційному шляху України. Всі її останні закони протирічать угоді про асоціацію з Євросоюзом, а також європейським нормам традиціям, законодавству та європейським цінностям. Але коаліція з Слуг народу та колишніх нардепів з ОПЗЖ протягують ці закони, які відкидають Україну з європейського шляху. Про це вже кажуть представники єврокомісії. Також проти цих законів виступають профспілки. Адже вони повністю обнуляють європейські соціальні стандарти», — каже А. Павловський.

За його словами, ми йдемо не європейським шляхом, а латино-американським.

«Коли в Бразилії реформували законодавство, казали, що там повинно бути більш гнучке законодавство, що регулює трудові відносини. Зараз те ж саме каже Третьякова. Але все робиться не на користь українців, а олігархів та транснаціональних компаній. Тобто Третьякова явно служить не інтересам народу України. Тому президенту Зеленському треба позбавлятися такого токсичного оточення. Таких людей, як Третьякова треба віддаляти від себе. Адже вони не несуть користі Україні», — резюмує експерт.