Володимир Зеленський розповів, коли чекати масових ракетних обстрілів в Україні

Президент Володимир Зеленський нагадав, що у святковий час російські терористи можуть знову активізуватися.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Тому голова держави попросив не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

«Провів сьогодні Ставку — як завжди, предметно. Готуємо найближчі місяці і загалом наступний рік. Завдання наші — незмінні. Це звільнення нашої землі. Безпека для наших людей. Відновлення нашої країни після російських ударів. Це компоненти української перемоги, яку ми наближаємо крок за кроком. Заслухали сьогодні на Ставці командувачів. Бачимо перспективи на фронті. Готуємось до різних варіантів дій держави-терориста — бачимо її наміри. І будемо відповідати. Окремо обговорили ситуацію в енергетиці», — сказав В. Зеленський.

Він зазначив, що російські терористи можуть знов активізуватися.

«Вони зневажають християнські цінності і будь-які цінності взагалі. Тому, будь ласка, зважайте на сигнали повітряної тривоги, допомагайте одне одному і завжди бережіть одне одного», — резюмує Президент.

Читайте також


За час повномасштабної війни комунальні тарифи в Україні зросли на 20% - Андрій Павловський

Не дивлячись на обіцянки президента В. Зеленського, не підвищувати тарифи, за даними Держстата, за рік в Україні комуналка подорожчала на 12,7%. Чи варто чекати чергового підвищення ціни на електроенергію, газ, водопостачання та як захистити права громадянам, чиє житло зазнало руйнування, журналісти запитали в експерта з соціальних питань Андрія Павловського.

Рекомендовані публікації