Експерт про скасування виплат ЗСУ — в Раді завелося кубло диверсантів

В Верховній Раді завелося кубло диверсантів, яке провокує конфлікти у суспільстві.

В Раді завелося кубло диверсантів
В Раді завелося кубло диверсантів

Про це під час ефіру на i-ua.tv розповів фахівець з ринку праці і трудових відносин Сергій Кондрюк.

«В Верховній Раді завелося кубло диверсантів. Воно постійно провокує конфлікти у суспільстві. Починаючи від фонду страхування та невиплати належних коштів інвалідам протягом 4 місяців і закінчуючи невиплатами військовим під час війни в супереч Конституції. При цьому нардепи місяцями не ходять на роботу. А ці 30 тисяч на фоні тих авто, що стоять під парламентом, сумочок, годинників, коштовностей, до цих дуже ненародних депутатів виникає питання, як в них взагалі рука піднялася говорити про зменшення оплати військовим», — каже експерт.

Він підкреслив, що військові не тільки не будуть голосувати за нардепів, а й персонально в кожного з них спитають, чому вони взяли на себе таку сміливість.

«В парламенті прийняли рішення повернути 30 тис виплат військовим у специфічний спосіб. Багато законопроєктів, які прийняті в Раді, спікер підписував прямо за столом. А тут він вирішив почекати. В свою чергу, депутат з Голосу вирішив заблокувати це рішення. Тепер нардепи кажуть, що в них немає часу, розглянути це питання. Нардепи можуть провести позачергову сесію з єдиним питанням — здолати цей проєкт постанови. Якщо нардепи не зберуться протягом кількох днів, щоб скасувати це блокування, то Раду треба буде забити ржавими цвяхами та нікого туди не пускати», — резюмує експерт.