Коаліція F-16: експерт прокоментував підсумки Рамштайну

Захід цим Рамштайном яскраво продемонстрував, що він не втомиться від України та буде підтримувати далі.

Підсумки Рамштайну
Підсумки Рамштайну

Про це в коментарі i-ua.tv заявив політолог Олексій Якубін.

«Черговий Рамштайн показав одну важливу річ — що Захід продовжуватиме надавати військову допомогу Україні. Адже рф чекає, що західні країни втомляться. Однак на Заході показують, що це не так. Він розглядає війну в Україні, як спробу захисти світ від рф. Тому цей Рамштайн в черговий раз довів, що Захід надасть Україні всю необхідну допомогу», — каже експерт.

За його словами, в рф сподівалися швидко захопити Україну. Це не вдалося і тепер у рф є стратегія, що Захід швидко втомиться.

«Однак Захід цим Рамштайном яскраво продемонстрував, що він не втомиться від України. А надання винищувачів та початок підготовки українських пілотів показує, що Захід продовжуватиме нарощувати допомогу Україні. На F-16 вона не зупиниться. рф має усвідомити, що їй треба змінювати курс на переговори. В свою чергу, Китай від імені рф буде частково комунікувати з Заходом з цього питання. Адже Захід не готовий спілкуватися з рф напряму», — резюмує експерт.

Нагадаємо, що західні союзники України провели чергову зустріч у форматі «Рамштайн». На цей раз засідання проходило в онлайн-режимі.