Законопроєкт про мобілізацію нардепів і чиновників звичайний популізм — правозахисник

Законопроєкт про мобілізацію нардепів і чиновників це звичайний популізм, адже він не буде працювати.

Законопроєкт про мобілізацію нардепів і чиновників звичайний популізм
Законопроєкт про мобілізацію нардепів і чиновників звичайний популізм

Про це в коментарі i-ua.tv заявив правозахисник Дмитро Павліченко.

«Для того, щоб армія була ефективною, в ній мають бути підготовлені та навчені люди. Для того, щоб добре підготувати бійця необхідні роки. Не можна кидати хлопців на нуль без підготовки. Це гарматне м'ясо. Адже вони не підготовлені належним чином. Тому законопроєкт про мобілізацію нардепів і чиновників звичайний популізм. А якщо таким чином хочуть очистити Верховну Раду, тоді це інше питання. Однак ми маємо зупинити та знищити ворога. Тому цікаво, чому не підіймається питання стосовно зарплати, яку отримують нардепи. Тобто чому ці кошти не йдуть на фронт та ЗСУ? Чому нардепи не підіймають питання стосовно того, що хлопці на передку не отримують зарплату. Чому нардепи не підіймають питання, щодо розкрадання мільярда доларів Міністерством оборони. На ці кошти можна було купити близько 30 літаків F16, які необхідні для нашої перемоги», — каже правозахисник.

На його думку, поява Законопроєкту про мобілізацію нардепів і чиновників була зроблена, щоб збити напруження у суспільстві.

" Адже українці обурюються, чому вони воюють на фронті, а багато нардепів, чиновників та їх діти — ні. Тим паче, що багато нардепів та чиновників вивезли своїх дітей за кордон", — резюмує експерт.