Народ завжди має владу на яку заслуговує — Микола Голомша

Наразі державний апарат не працює на людину. Адже громадяни безправні в Україні.

Микола Голомша
Микола Голомша

Про це під час ефіру заявив перший заступник Генерального прокурора України в 2014-му році, а нині заступник командира одного з добровольчих батальйонів Микола Голомша.

«Експрезидент Петро Порошенко зробив велике зло для держави — ліквідувавши прокурорський нагляд. Олігархи не могли б так красти. Є єдина модель держави, яка передбачає нагляд за законністю. Тому після такої ліквідації мали застосувати механізми, які здійснюють контроль. Також є питання до Кабміну, чи готові вони до влади? Закон про заробітну плату покладає відповідальність на прем'єра. Як може бути заробітна плата керівників Укрзалізниці та Укрпошти у 10−30 разів вища, ніж у працівників? Також там дуже роздуті апарати. Тому влада, яка всі ці роки проводила реформи та конкурси має за тепер відповідати. Адже все це негативно впливає на оборону та економіку країни. Шарль де Голль казав, якщо до влади допустити нетямущих людей, то вся країна ризикує скотитися до їх рівня. Тому народ завжди має владу на яку заслуговує», — каже М. Голомша.

Він нагадав, що Україна багата країна.

«Вона при нормальному розкладі у п’яти або десятирічний термін може так розбудуватися, що кожна новонароджена дитина матиме не менше 20 тис доларів на книжці. Тому що природний ресурс належить народові, а не олігархам чи іншим ділкам», — каже М. Голомша.

На його думку, кожну людину, яка йде до влади, треба пропускати через сито. Однак державний апарат не працює на людину. Адже громадяни безправні в Україні.

«Держава в більшості випадків глуха. Вона не бачить, не чує. Система не працює, тому треба судити дії влади по реальному стану справ в державі», — резюмує М. Голомша.